Συμβουλές/Tips
Corealis

Συμβουλές/Tips


  • Μην επαναψύχετε το ψάρι που έχει ήδη αποψυχθεί. Θα πρέπει να καταναλώνεται αμέσως μετά την απόψυξή του, εφοδιάζοντας τον οργανισμό του ανθρώπου με όλα τα θρεπτικά του στοιχεία.
  • Αποψύχετε τα θαλασσινά στο ψυγείο σε χαμηλή θερμοκρασία και όχι σε θερμοκρασία δωματίου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να διατηρήσετε αναλλοίωτη την καταπληκτική υφή, γεύση και φρεσκάδα τους.
  • Ελέγχετε πάντα την συσκευασία του προϊόντος που αγοράζετε. Μην αγοράζετε προϊόν με θαλασσινά, στο οποίο έχετε εντοπίσει κάποιου είδους σκίσιμο ή άνοιγμα στην συσκευασία. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακατάλληλο προς κατανάλωση, λόγω πιθανών αλλοιώσεων.